Skip to main content

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ "ΑΜΕΛΗΤΙ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΈΤΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΛΕ- ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ;;;

Αλαζονείας συνέχεια για τους «Άριστους Διοικητές» της ΕΡΤ 

Με την με Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/127/17682/22-9-2020 επείγουσα διευκρινιστική της με αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16136/20-9-2020 εγκυκλίου με θέμα: «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού» επισημαίνεται η εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη, για τις υπηρεσίες που εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Αττικής, του υποχρεωτικού προγραμματισμού αμελλητί, για παροχή εξ αποστάσεως εργασίας σε ποσοστό 40% επί του συνόλου των πραγματικά υπηρετούντων και προσερχόμενων υπαλλήλων σε κάθε φορέα έως την 4η Οκτωβρίου 2020 ανεξαρτήτως άλλων προϋποθέσεων.

Για τη Διοίκηση της ΕΡΤ η κατεπείγουσα εγκύκλιος οδηγία δεν σημαίνει τίποτα.

Συνεχίζει να απασχολεί και να συνωστίζει το σύνολο του προσωπικού και μόνο εάν κάποιοι κάνουν αίτημα για τηλεργασία εξετάζει το αίτημα.

Κύριοι της Διοίκησης συμπεριφέρεστε σαν Διοικητές άλλων εποχών.

 Εάν δεν λάβετε μέτρα για την πρόληψη της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων , όπως πρέπει , όπως σας  εντέλλουν  οι αρμόδιοι φορείς και όπως  σας  προτείνουμε  εμείς  διαρκώς με ανακοινώσεις μας, ώστε να  αποφευχθεί ή  να περιορισθεί η διασπορά  του  κορωνοϊού στο προσωπικό της ΕΡΤ και σε όσους  επισκέπτονται τις  εγκαταστάσεις της, το λόγο αναγκαστικά  θα τον έχει  πλέον ο εισαγγελέας.