• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοινώσεις
  • ΠΟΣΠΕΡΤ: ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/20 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ Σ. ΠΕΤΣΑ

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/20 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ Σ. ΠΕΤΣΑ

 

 


                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Αγ. Παρασκευή  10/12/2020

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ.

 ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/20  

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ  ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ  Σ. ΠΕΤΣΑ

 

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΟΚΤΟΝΑ  ΣΧΕΔΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

  Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της συντονιστικής  επιτροπής των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ στην οποία  συμμετείχε όπως πάντα και η ΠΟΣΠΕΡΤ, αφού τοποθετήθηκαν  όλοι οι  εκπρόσωποι  των ομοσπονδιών , των  πρωτοβάθμιων ενώσεων και σωματείων, αποφασίστηκε ότι παραμένουμε σε απεργιακή ετοιμότητα, όμως αναστέλλουμε  τις  απεργιακές  μας κινητοποιήσεις από σήμερα στις 18.00 μέχρι τη  Δευτέρα 14.12.20, οπότε και θα υπάρξει η τρίτη κατά σειρά  τηλεδιαβούλευση της συντονιστικής επιτροπής με τον υπουργό στον πρωθυπουργό Σ. Πέτσα, ο οποίος δεσμεύθηκε να μην καταθέσει έως τότε  το νομοσχέδιο  στη Βουλή.

 Σε  όλες τις μέχρι σήμερα τηλεδιασκέψεις  της  συντονιστικής  επιτροπής των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ στις οποίες η ΠΟΣΠΕΡΤ  συμμετείχε  με τον πρόεδρό της Π. Καλφαγιάννη, τον Γ. γραμματέα Δ. Κούνη και την Α΄ αντιπρόεδρο Κ. Θεοδωρίδου, έδωσε μεγάλη βαρύτητα  στην ενδυνάμωση του ενιαίου συνδικαλιστικού μετώπου σε αυτόν τον απεργιακό αγώνα. 

 Ενός απεργιακού δυναμικού και πλήρως επιτυχημένου αγώνα  που όπως έχουμε δηλώσει με ανακοινώσεις μας αλλά και στις  τηλεδιαβουλεύσεις  με τον αρμόδιο υπουργό και τους εκπροσώπους των καναλαρχών ,δεν θα σταματήσει  μέχρι να  αποσυρθούν από αυτό το νομοσχέδιο όλα αυτά που έχουμε χαρακτηρίσει ως εργατοτοκτόνα και σκανδαλωδώς ευεργετικά για τους καναλάρχες ή για τη διοίκηση της ΕΡΤ και όσους την περιβάλλουν. 

 Επίσης ζητήσαμε επιτακτικά να συμπεριληφθούν και να επιλυθούν τα διαχρονικά δίκαια αιτήματα  των εργαζομένων στην ΕΡΤ όπως του τα θέσαμε για ακόμα μια φορά και τα οποία αφορούν : 

στην απόδοση των οφειλόμενων  δεδουλευμένων του 2012- 2013, 

το επίδομα  ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας και φυσικά   

την υπογραφή  ΣΣΕ με όφελος για τους εργαζόμενους κι όχι απλά «βολική» στη διοίκηση και την αυλή της.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε στο email σας
ενημέρωση από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τα θέματα που σας αφορούν.

Περιμένουμε και τα σχόλιά σας. Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει.

Please enable the javascript to submit this form

Member of