ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΚΟΛΛΑΕΙ Σ' ΑΥΤΗ κ. ΛΕΒΕΝΤΗ

Αγία Παρασκευή, 16/03/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όποιος κάθεται ακίνητος στη λάσπη, κολλάει σ’ αυτήν κ. Λεβέντη

 

Για άλλη μια φορά σήμερα ο «κεντρώος» κ. Λεβέντης, ως καλεσμένος της  εκπομπής  «απ΄ευθείας», έβγαλε το μίσος του εναντίον της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης  ταυτιζόμενος  με τις απόψεις   του ακροδεξιού  Αμβρόσιου  και   όλων εκείνων που κατά καιρούς έχουν  νοσταλγήσει το πραξικόπημα  του μαύρου που διέπραξε το καθεστώς Σαμαρά –Βενιζέλου κλείνοντας  την ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.

 

Αντιλαμβανόμαστε τα επικοινωνιακά τερτίπια  του  ανεκδιήγητου  προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει τελευταία τη συμπάθεια και την υποστήριξη  των καθοδηγητών της ΝΔ και αντιερτικών  βαρώνων της  μιντιακής μαφίας, πρέπει να λεκιάσει, να λοιδορήσει, να μειώσει την αξία της ύπαρξης της δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης. Αυτό  όμως που δε μπορεί να  καταλάβει ούτε  ο πιο  απλά σκεπτόμενος πολίτης, είναι η επιμονή του να στρογγυλέψει τη γνωστή  και ρατσιστική   μισάνθρωπη   δημόσια  παραίνεση  του  μητροπολίτη.

 

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κ. Λεβέντη θεωρούν την καλόπιστη κριτική όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και απαραίτητη, όμως  αντισταθήκαμε  και αντιστεκόμαστε  σε όλους εκείνους που με πρόσχημα τον πλουραλισμό και την δημοκρατική ενημέρωση, θέλουν  να  καταδείξουν το  φασιστικό   δόγμα των  συσπειρωμένων  ακροδεξιών  στη ΝΔ , τη Χρυσή Αυγή, τον Μητροπολίτη Αγιαλείας και Καλαβρύτων κ.α., ότι  είναι άχρηστη και επιζήμια  για το ελληνικό δημόσιο (στην ουσία  για την μιντιακή  και οικονομική ολιγαρχία)  η ύπαρξη   μιας δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης.

 

Παρ΄όλο που  λίγες ημέρες πριν σε εκπομπή του ΑΝΤ1  μας  απαξιώνατε χαρακτηρίζοντάς μας «άπλυτους και βρωμιάρηδες» σήμερα βρεθήκατε  καλεσμένος μας   για  να βγάλετε  για άλλη μια φορά  το δηλητήριό σας εναντίον  της ΕΡΤ.

 

Αυτό είναι όμως  το στοιχείο που κάνει την ΕΡΤ  μοναδική και  την διαφοροποιεί από τους  φίλους  σας  «νταβατζήδες» της διαπλοκής.

 

Κ. Λεβέντη σας το ξαναλέμε  για άλλη μια φορά  πως  δεν δεχόμαστε μαθήματα ευπρέπειας και δημοκρατίας  από  κανέναν   ιεροκήρυκα  της  μαύρης  ολιγαρχίας  της πολιτικο- μιντιακής  διαπλοκής  όσο  κι αν παριστάνει  τον …λεβέντη.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε στο email σας
ενημέρωση από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τα θέματα που σας αφορούν.

Περιμένουμε και τα σχόλιά σας. Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει.

Please enable the javascript to submit this form

Member of