• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Δελτια Τυπου
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΛΩΛΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΛΩΛΟ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγ. Παρασκευή, 09.04.2012

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταδικάζει την απρόκλητη και βάναυση επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ  εναντίον του πρόεδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Φ.Ε.) Μάριου Λώλου, καταδικάζοντας ταυτόχρονα και τις φασίζουσες τακτικές της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι άπειρες οι φορές που έχουν χτυπηθεί οι άνθρωποι του τύπου μέχρι που έχουν μείνει και ανάπηροι, είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δέχεται επίθεση με τον ίδιο τρόπο – πισώπλατα και στο κεφάλι – την ώρα της δουλειάς τους, την ώρα άσκησης του λειτουργήματός του, την τρίτη φορά τι θα γίνει ίσως ; γιατί μας στοχοποιούν ;

Και φυσικά ο λαλίστατος Υπουργός Προστασίας (;) του Πολίτη σιωπά και σιωπά εκκωφαντικά, δεν έχει το πολιτικό ανάστημα και την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες του, να κάνει αυτοκριτική, έως και να παραιτηθεί, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα απάνθρωπης και ωμής βίας ενάντια στους ανθρώπους της ενημέρωσης (τεχνικούς και δημοσιογράφους).

Θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα με αποδέκτες όλους αυτούς που με τέτοιες ενέργειες  προσπαθούν να καθυποτάξουν το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών.

Κύριοι, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να ατσαλώσετε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για ενημέρωση - για έγκυρη ενημέρωση - στη βία που προκαλείτε.

Οι μεθοδεύσεις αυτές μόνο κατευθυνόμενες θα μπορούσε να είναι, με σκοπό φυσικά, τι άλλο; Τον εκφοβισμό των εργαζομένων.

Τους προειδοποιούμε όμως ότι απένατί τους θα έχουν όλους τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε., τους οποίους και καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και τη βία που θέλουν επιμελώς να κρύψουν.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο Λώλο Μάριο και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του/των ενόχου/ων, χωρίς αρχειοθέτηση ! και αυτής της Ε.Δ.Ε.

  Επιτέλους ζούμε σε δημοκρατία ! και απαιτούμε ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε στο email σας
ενημέρωση από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τα θέματα που σας αφορούν.

Περιμένουμε και τα σχόλιά σας. Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει.

Please enable the javascript to submit this form

Member of