Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                                       Αγ. Παρασκευή 20/02/2023

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Μετά την συνάντηση που είχε το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ παρουσία του εκπροσώπου των εργαζόμενων Μανώλη Παπανικήτα, με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στην ΕΡΤ , ακολουθήσε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο, με τον Γ. Γραμματέα και τον Δ/ντη γραφείου του Υπουργού  παρά τω πρωθυπουργό αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης κ. Γιάννη Οικονόμου και ετέθησαν τα ακόλουθα θέματα :

1) ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

2) ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

3) ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

4) ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ  ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

ΕΠΙ ΝΕΡΙΤ. 

5) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ                  ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ OB VAN.                           

Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και οι παράγοντες του υπουργείου μας δήλωσαν ότι κατανοούν απολύτως τα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και  την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων ώστε η εταιρία να απεγκλωβιστεί από την θηλειά του ενιαίου Μισθολογίου. 

Για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας αλλά και την προϋπηρεσία των  συναδέλφων , λάβαμε την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση επίλυση τους.

Σε ότι αφορά το τελευταίο θέμα υπήρξε συναντίληψη και αναδείχθηκε η συμμετοχή των συναδέλφων στην καλή εικόνα της εταιρίας. Παρά τούτα επισημάναμε την συνεχή απαξίωση και κακή διαχείριση του προσωπικού.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα συνεχίσει να πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να επιλυθούν άμεσα τα αιτήματα μας.