Skip to main content

Πολάκης προς Πέτσα: «Γιατί θέλετε να ξαναταΐσετε τα ΜΜΕ με δεύτερη λίστα της ντροπής;»

 

(αναδημ. απο το www.documentonews.gr  )

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρ. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πέτσα, τόνισε τα εξής:

«κ. Πέτσα, σας έχει πει κανείς πως τα μηνύματα υγειονομικού χαρακτήρα πρέπει να προβάλλονται δωρεάν, ως μηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα, από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες πανελλαδικής εμβέλειας;

Αν χρειαστεί ενημέρωση για τη δεύτερη φάση της πανδημίας που είναι σε εξέλιξη, όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, διαδικτυακά, τηλεοπτικά) είναι υποχρεωμένα να τα προβάλλουν δωρεάν και σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης, για λόγους προστασίας του δημόσιου συμφέροντος! Μόνο το κόστος παραγωγής των μηνυμάτων μπορεί να πληρωθεί!

Άρα, γιατί θέλετε να ξαναταΐσετε τα ΜΜΕ με δεύτερη «λίστα Πέτσα» της ντροπής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος με την τροπολογία που φέρνετε;

Η απάντηση βέβαια είναι γνωστή: “για να σας λιβανίζουν και να καλύπτουν την καταστροφική σας διαχείριση και στην πανδημία και στην οικονομία και στα εθνικά”!

Να ξέρετε όμως ότι δεν θα σας σώσει τίποτα. Η πραγματικότητα θα σαρώσει όλη την εικονική πραγματικότητα των «παπαγάλων» των ΜΜΕ! Εδώ θα είμαστε...»