• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα
  • Μάγδα Φύσσα: “5,5 χρόνια αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε”

Μάγδα Φύσσα: “5,5 χρόνια αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε”

Άρθρο της Ελβίρας Δρακάκη στο thefaq.gr

Στις 7 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί θα βγει η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, για τους 68 κατηγορούμενους, πέντε, και πλέον, χρόνια μετά την έναρξη της κι ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου.

Σε δήλωσή της η οικογένεια του Παύλου Φύσσα χαρακτηρίζει μονόδρομο την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και καλεί όλο τον κόσμο “που στάθηκε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν” να βρίσκονται έξω από την αίθουσα του Εφετείου στις 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η δήλωση πουθ υπογράφουν η μητέρα,ο πατέρας και η αδελφή του Παύλου Φύσσα:

 

“Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε. 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος.
Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου”.

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε στο email σας
ενημέρωση από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τα θέματα που σας αφορούν.

Περιμένουμε και τα σχόλιά σας. Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει.

Please enable the javascript to submit this form

Member of