Skip to main content

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Α.Ε ΤΟ DOMAIN «www.ertnews.gr»

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   19/8/2020

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Α.Ε  ΤΟ DOMAIN  «WWW.ERTNEWS.GR»

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, με απόφαση του ΔΣ της παραχωρεί στην ΕΡΤ το domain  “www.ertnews.gr”  που έχει στην κατοχή της. 

Η διαδικασία παραχώρησης που θα ακολουθηθεί θα πρέπει να είναι με νόμιμο τρόπο και με σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής. 

Η απόφαση αυτή προήλθε μετά από αίτημα του Διευθύνοντος Συμβούλου Γ. Γαμπρίτσου ο οποίος με σχετική αλληλογραφία μας  τόνιζε  πόσο  αναγκαία είναι  η αξιοποίηση  του  εν λόγω domain  στη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ γι’ άλλη μια φορά  αποδεικνύει με έργα, ότι είναι θεματοφύλακας των συμφερόντων της ΕΡΤ, γεγονός που καταδεικνύεται και  από την μέχρι σήμερα στάση της, τους αγώνες της  αλλά  και από την παραχώρηση στην ΕΡΤ τεχνικών υλικών που είχε στην κατοχή της και που χρησιμοποιούσε την περίοδο του ΑΓΩΝΑ ενάντια στο ΜΑΥΡΟ. Υλικά τα οποία  στο στάδιο της  ανοικοδόμησης της ΕΡΤ εκ των «ερειπίων» που άφησαν πίσω τους  οι «μεταρρυθμιστές του μαύρου» ήταν απαραίτητα   για την εύρυθμη λειτουργία  και  μετάδοση των προγραμμάτων της. ΄

Η πρόθεσή μας λοιπόν είναι  να  κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα, να συνδράμουμε  δηλαδή σε ότι θα  βοηθήσει στην ανάπτυξη  της  ΕΡΤ παραχωρώντας  της εν προκειμένω  με  τη νόμιμη διαδικασία  το  προαναφερθέν domain και   αναμένουμε  από τη διοίκηση να κάνει  αυτό που πρέπει και όπως πρέπει, αναγνωρίζοντας  τον προφανή  και  πέραν πάσης  αμφισβήτησης  ρόλο  της  ομοσπονδίας μας  και σε ότι  αφορά  στην  καλή λειτουργία  και  πρόοδο της  δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.