Skip to main content

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ: Λύση σ΄ ένα χρόνιο πρόβλημα με τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  Ε.Ρ.Τ. – Α.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            

                                                                                                      Αγ. Παρασκευή 09.03.2023

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ:  Λύση σ΄ ένα χρόνιο πρόβλημα με τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα

 

Αγαπητοί συνάδελφοι του Ραδιομεγάρου και της Κατεχάκη,

ένα βασικό αίτημα των εργαζομένων της ΕΡΤ εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν η απουσία ιατρικών υπηρεσιών μετά τις 18.00 κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα, εκείνες δηλαδή τις ώρες και μέχρι αργά το βράδυ, όπου η ένταση λόγω δουλειάς  έφτανε στην κορύφωση της.

Για τη νέα Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων στο Ραδιομέγαρο το αίτημα αυτό (μαζί με το θέμα της Πυρασφάλειας) ήταν ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων που είχαμε με τη Διοίκηση.

Σήμερα, η  Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει  ότι εδώ και λίγες μέρες,  κι από τις 18.00- 24.00 βρίσκεται καθημερινά νοσηλευτής στην αίθουσα του ιατρείου, ενώ και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει επίσης βάρδια από το μεσημέρι μέχρι τις βραδινές ώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις  8 π.μ. έως και τις 18.00 καθημερινά, στο Ραδιομέγαρο βρίσκονται δυο γιατροί , ένας καρδιολόγος και ένας παθολόγος.

Για ένα μόνο πράγμα έχουμε να σας διαβεβαιώσουμε: ότι αγώνας και η προσπάθεια για τη βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίες συνεχίζεται δυναμικά, με τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση.

 

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                     ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΟΥΔΕΣ

 

Τηλέφωνο:  210 6066393

210 6066394

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ταχ. Δ/νση:  Λεωφ. Μεσογείων 432

              153 42 Αγία Παρασκευή Αττικής