Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Για τις Εκλογικές Διαδικασίες

Για τις Εκλογικές Διαδικασίες

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.

 

Ολοκληρώθηκαν και οι δύο(2) γύροι της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των Εκπροσώπων Εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.ΕΦ.Ε), ανακοίνωσε στις 25/5/2022 σε όλους τους εργαζόμενους τα τελικά αποτελέσματα για τους Εκπροσώπους στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, όπως προέκυψαν από την καταμέτρηση των ψήφων.

Επίσης στις 10/5/2022, η Κ.ΕΦ.Ε ανακοίνωσε και τα αποτελέσματα των Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ως το εκ του Νόμου αντιπροσωπευτικότερο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο, ανέλαβε την οργάνωση, την επιμέλεια και την εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας, την οποία έφερε σε πέρας χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα ή να αναφερθούν δυσλειτουργίες.

Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους που στελέχωσαν τις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές  και την Κ.ΕΦ.Ε, για την μεθοδικότητα, τον ζήλο και την άρτια επιτέλεση των καθηκόντων που τους ανατέθηκαν.

Θερμές ευχαριστίες και σε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, μέλη της μεγάλης οικογένειας εργαζομένων της ΕΡΤ, που τίμησαν με την συμμετοχή και την παρουσία τους την εκλογική διαδικασία.

Επίσης θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε και όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές ανάδειξης των εκπροσώπων και των Επιτροπών, θέτοντας τον εαυτό τους  στον αγώνα των διεκδικήσεων μέσα από το Δ.Σ. της ΕΡΤ, στον ευαίσθητο τομέα της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας, όσο και στην βάσανο των εκλογικών διαδικασιών.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και ευελπιστούμε για τα καλύτερα των αποτελεσμάτων.