ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγ. Παρασκευή 27/09/2021

Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα με τις τελευταίες Ανακοινώσεις της απέναντι στην κυβερνητική αυθαιρεσία και ειδικότερα στα ζητήματα που αφορούν την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών (4820/21 αρ.206) όπως επίσης και σε ό,τι αφορά αποκλειστικά την ΕΡΤ και την εφαρμογή του άρθρου 205 του Ν.4820/21 περί επίδειξης και ελέγχου  των πιστοποιητικών εμβολιασμών ή νόσησης και την υποχρεωτική διενέργεια διπλών εβδομαδιαίων διαγνωστικών ελέγχων (rapid test) με επιβάρυνση του εργαζόμενου.

Ειδικά στο θέμα της υποχρεωτικής διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων 2 φορές την εβδομάδα για το σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ Α.Ε. που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, αδιακρίτως και ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας που αυτοί παρέχουν, η ΠΟΣΠΕΡΤ διακρίνοντας περαιτέρω την καταχρηστική ερμηνεία και αυθαίρετη εφαρμογή των εγκυκλίων της Πολιτείας, θα το λέγαμε και βασιλικότεροι του Βασιλέως, προέβη στις απαραίτητες κινήσεις θεωρώντας οτι η εσωτερική εγκύκλιος – οδηγία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, δεν συμμορφώνεται και δεν τηρεί πιστά και απαρέγκλιτα το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Επισυνάπτουμε κατά σειρά:

  1. Την από 17/09/2021 επιστολή, με την οποία εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας στα όσα ορίζονται μονομερώς με την υπ’ αριθ. 13856/14.09.2021 εσωτερική εγκύκλιο.
  2. Το υπ’ αριθ. πρωτ. 1582/22.09.2021 έγγραφο – απάντηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε..
  3. Το έγγραφο με ημερομηνία 27/9/2021 διαμαρτυρία – έκκληση προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΡΤ Α.Ε., τη Νομική Υπηρεσία ΕΡΤ Α.Ε. και την  Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ΕΡΤ Α.Ε.
Για το Δ. Σ. 
Ο Πρόεδρος
Κούνης Δημήτριος
 
Ο Γενικός Γραμματέας
Συμβουλόπουλος Θεμιστοκλής

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε στο email σας
ενημέρωση από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τα θέματα που σας αφορούν.

Περιμένουμε και τα σχόλιά σας. Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει.

Please enable the javascript to submit this form

Member of