Skip to main content

Όχι στις αυθαιρεσίες της διοίκησης

Αγ. Παρασκευή 12/01/2021

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

Κανένας  να μην καταθέσει καμία δήλωση που αφορά την επιλογή του σωματείου και τις συνδρομές, που με σημερινό mail της ζητά η διοίκηση καταχρηστικά και παράνομα και να μην προβεί σε καμία ενέργεια που αφορά τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα

Η πλειοψηφία των συναδέλφων έχει αποφασίσει, έχει δώσει εξουσιοδοτήσεις στα σωματεία που εκπροσωπείται και αυτά με την σειρά τους τα έχουν καταθέσει στη διοίκηση (εκ του λόγου αυτού γίνονται και οι παρακρατήσεις σήμερα). 

 Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης καταδεικνύει γι’ άλλη μια φορά τις προθέσεις της για  χειραγώγηση  του συνδικαλιστικού κινήματος και την απαξίωσή του.

Όπως μας ενημέρωσαν σωματεία μέλη μας εκκρεμεί συνάντηση με την διοίκηση που έχει αιτηθεί εδώ και πολλές μέρες και  έχει σταλεί εξώδικο γι’ αυτό το θέμα καθώς επίσης  έχει κατατεθεί από χτες αίτημα τριμερούς σύσκεψης στο υπουργείο εργασίας.

Οι αντιδημοκρατικές ενέργειες της διοίκησης (και μάλιστα παραμονή εκλογών σωματείων)  αποσκοπούν στη τρομοκράτηση των εργαζομένων και έμμεση επέμβαση  στη βούληση και στην ελεύθερη έκφρασή τους. 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και τα σωματεία μέλη της θα σας ενημερώσουν μετά την τριμερή σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο εργασίας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.

ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΠΙΕΣΗ ΣΑΣ ΑΣΚΗΘΕΙ.        
ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ. 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ "ΟΔΗΓΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Για την ΠΟΣΠΕΡΤ
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Καλφαγιάννης

Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Κούνης